Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: PHP file_get_contents fuksiyonu ile TV8'in .m3u8 alma kodu

  1. #21
    Üye cArsiTV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.2018
    Mesajlar
    60
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    66
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    753
    Teşekkür
    48 Mesaj
    Adı geçen
    4 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    24
    Alıntı bahri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] . Bir de böyle
    bahri ustam hersey güzelde bunari bu sekile nasil dönderdin yani nasil cekiyorsun ve hangi siteden?

  2. cArsiTV üyemize teşekkür edenler:

  3. #22
    Üye bahri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.2018
    Mesajlar
    39
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    70
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    37
    Teşekkür
    21 Mesaj
    Adı geçen
    1 Mesaj
    Etiketlenme
    1 Konu
    Tecrübe Puanı
    0
    Deneyerek

    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] MDE4IDEwOjExOjA2IFBNJmhhc2hfdmFsdWU9cGtzUElvZjBwOU FIcDZRenpxQmxLdz09JnZhbGlkbWludXRlcz01

    wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NS8xMi8y MDE4IDEwOjExOjA2IFBNJmhhc2hfdmFsdWU9cGtzUElvZjBwOU FIcDZRenpxQmxLdz09JnZhbGlkbWludXRlcz01 Bunu istemese nolur diye denedim oldu

    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Burda live _sd yı live_hd yaptım çıkmayan kanal bazen o zaman çıkıyor

    Bir de kanal ismi yazıp deneme yanılma usulu ozel bi script felen denemedim. O işlerden fazla anlamıyorum.

  4. 3 kişi bu mesaj için bahri üyemize teşekkür ediyor:

  5. #23
    Üye bahri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.2018
    Mesajlar
    39
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    70
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    37
    Teşekkür
    21 Mesaj
    Adı geçen
    1 Mesaj
    Etiketlenme
    1 Konu
    Tecrübe Puanı
    0
    Bu sekil zaman limiti de olmuyor bence

  6. 2 kişi bu mesaj için bahri üyemize teşekkür ediyor:

  7. #24
    Yeni Üye lameks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.2018
    Mesajlar
    1
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    14
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    0
    Teşekkür
    0 Mesaj
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    0
    Alıntı yilmaz.06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    file_get_contents fuksiyonu ile ile [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] sayfasının kaynak yazılımımını okutuyoruz.
    kaynak yazılımında m3u8 uzantısı nerdede olduğunu tespit edip
    configPlayer.source.media.push({'src': "https://tv8-tb-live.ercdn.net/tv8-geo/playlist.m3u8?st=vsfXfcABGtQ5LNvdThaA2w&e=15200042 62", type: "application/x-mpegURL"});
    sarı işaretli yeri preg_match fuksiyonu ile alacağımız kısma (.*?) nokta alışı ekliyoruz.

    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]

    PHP- Kodu:
    <?php

     $kaynak 
    file_get_contents("https://www.tv8.com.tr/canli-yayin");

     
    preg_match('@\'src\':  "(.*?)"@s',$kaynak,$m3ual);

     echo 
    $m3ual[1];
    ?>
    Hocam selamlar öncelikle elinize sağlık
    Bu kodu nerede çalıştıracağız acaba

  8. #25
    Yeni Üye halo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02.2019
    Mesajlar
    1
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    11
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    0
    Teşekkür
    0 Mesaj
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    0
    Slm Yilmaz kardes,

    yukardaki gibi m3u lari almayi denedim, ama bir türlü olmuyor.

    Burdaki Kanalarinin m3u lerini nasil preg_mach la aracagimi anlatabilirmisin.

    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]

    Denedigim PHP Code söyleydi.

    PHP- Kodu:
     <?php

     $kaynak1 
    file_get_contents("http://web.canlitvlive.io/izle/trt-1.html");
     
    preg_match('#file":"(.*?)"#'$kaynak1,$m3ual1); 
     echo 
    stripslashes($m3ual1[1]);
     
     
     
    $kaynak file_get_contents("http://web.canlitvlive.io/izle/trt-1.html");
     
    preg_match('#file":"(.*?)"#'$kaynak,$m3ual); 
     echo 
    stripslashes($m3ual[1]); 
    ?>
    Niye Scripteki file kismini bulup aramiyorum. Bir yaldimci olursan cok sevinecem. Dünden beri deniyorum olmuyor.

  9. #26
    Yeni Üye namesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.2019
    Mesajlar
    2
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    1
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    0
    Teşekkür
    0 Mesaj
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    0
    Alıntı halo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm Yilmaz kardes,

    yukardaki gibi m3u lari almayi denedim, ama bir türlü olmuyor.

    Burdaki Kanalarinin m3u lerini nasil preg_mach la aracagimi anlatabilirmisin.

    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]

    Denedigim PHP Code söyleydi.

    PHP- Kodu:
     <?php

     $kaynak1 
    file_get_contents("http://web.canlitvlive.io/izle/trt-1.html");
     
    preg_match('#file":"(.*?)"#'$kaynak1,$m3ual1); 
     echo 
    stripslashes($m3ual1[1]);
     
     
     
    $kaynak file_get_contents("http://web.canlitvlive.io/izle/trt-1.html");
     
    preg_match('#file":"(.*?)"#'$kaynak,$m3ual); 
     echo 
    stripslashes($m3ual[1]); 
    ?>
    Niye Scripteki file kismini bulup aramiyorum. Bir yaldimci olursan cok sevinecem. Dünden beri deniyorum olmuyor.


    <?php
    $kaynak1 = file_get_contents("http://web.canlitvlive.io/izle/trt-1.html");
    preg_match('#file: "(.*?)"#', $kaynak1,$m3ual1);
    echo stripslashes($m3ual1[1]);
    ?>


    bu şekilde çalıştırdım tokenler geliyor lakin vlc çalışmıyor onu cözemedim senin yaptığın koda hata var ben düzletim token geliyor lakin bu seferde vlc acamıyor
    Konu namesis tarafından (07.08.19 Saat 06:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: 9

  10. #27
    Yeni Üye namesis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08.2019
    Mesajlar
    2
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    1
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    0
    Teşekkür
    0 Mesaj
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    0
    Alıntı halo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm Yilmaz kardes,

    yukardaki gibi m3u lari almayi denedim, ama bir türlü olmuyor.

    Burdaki Kanalarinin m3u lerini nasil preg_mach la aracagimi anlatabilirmisin.

    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.]

    Denedigim PHP Code söyleydi.

    PHP- Kodu:
     <?php

     $kaynak1 
    file_get_contents("http://web.canlitvlive.io/izle/trt-1.html");
     
    preg_match('#file":"(.*?)"#'$kaynak1,$m3ual1); 
     echo 
    stripslashes($m3ual1[1]);
     
     
     
    $kaynak file_get_contents("http://web.canlitvlive.io/izle/trt-1.html");
     
    preg_match('#file":"(.*?)"#'$kaynak,$m3ual); 
     echo 
    stripslashes($m3ual[1]); 
    ?>
    Niye Scripteki file kismini bulup aramiyorum. Bir yaldimci olursan cok sevinecem. Dünden beri deniyorum olmuyor.


    <?php
    $kaynak1 = file_get_contents("http://web.canlitvlive.io/izle/trt-1.html");
    preg_match('#file: "(.*?)"#', $kaynak1,$m3ual1);
    echo stripslashes($m3ual1[1]);
    ?>


    bu şekilde çalıştırdım tokenler geliyor lakin vlc çalışmıyor onu cözemedim senin yaptığın koda hata var ben düzletim token geliyor lakin bu seferde vlc acamıyor

  11. #28
    Yönetici yilmaz.06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.2015
    Konum
    Ankara
    Yaş
    55
    Mesajlar
    206
    Teşekkürler Verilen Teşekkürler 
    544
    Teşekkürler Alınan Teşekkürler 
    2.456
    Teşekkür
    142 Mesaj
    Adı geçen
    0 Mesaj
    Etiketlenme
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    10
    Alıntı namesis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    <?php
    $kaynak1 = file_get_contents("http://web.canlitvlive.io/izle/trt-1.html");
    preg_match('#file: "(.*?)"#', $kaynak1,$m3ual1);
    echo stripslashes($m3ual1[1]);
    ?>
    bu şekilde çalıştırdım tokenler geliyor lakin vlc çalışmıyor onu cözemedim senin yaptığın koda hata var ben düzletim token geliyor lakin bu seferde vlc acamıyor
    Maalesef bende de aynı olmadı
    Alıntı Alıntı Konuyu Başlatan yilmaz.06  

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Etiketlenen üyelerin listesi

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •